NÅR DU ÆNDRER DEN MÅDE DU SER TING PÅ, ÆNDRER DE TING DU SER PÅ SIG...

En ny start

Dette er en blog om personlig udvikling og selvudvikling, det handler om at gå fra lavt selvværd, depression og svær angst til et lykkeligt liv med mental styrke, empowerment og ukuelighed.
På denne blog kan du finde inspiration til personlig udvikling og hjælp til selvhjælp.
Det startede dog med at være en blog om barnløshed. Om den bittersøde ventetid – og om den sorg og frustration mine fertilitetsbehandlinger medførte for mig.

Jeg gik i gang med at skrive bloggen efter en missed abortion. Jeg var dybt ulykkelig, og følte ikke at min kæreste delte – eller forstod – min sorg.
På trods af det, troede jeg fuldt og fast på, at dette blot var et bump på vejen, og at vi, med alt det vi havde sammen, nok skulle overvinde dette også. Det gjorde vi ikke.
Han forlod mig, mindre end en måned efter aborten...

Om denne blog

Når du læser denne blog, kommer du måske til at sidde tilbage med et indtryk af, at vi havde et dybt problematisk forhold, men bloggen er blevet til lige efter den ulykkelige omstændighed, og det var først i de dage, at vores forhold for alvor var på deroute. I hvert fald i min verden.

Sådan var det formentlig ikke i hans verden – jeg ved det ikke – og får jeg sikkert aldrig svar på...

Mit liv blev lagt fuldstændigt i ruiner, jeg havde selvmordstanker og blev indlagt, jeg havde svært ved at sove og spise og jeg kunne næsten ikke trække vejret...
Mit liv var intet værd uden ham...
Min lykke og hele mit livs værd afhang altså med andre ord af et andet menneske end mig selv.

Jeg blev nødt til at tage ansvar for mig selv, hvis det ikke skulle ende med at jeg forlod denne verden...
Jeg blev nødt til at forstå min andel i dette brud, og tage ved lære af det. Særligt fordi det slog mig ud på den måde.

Jeg kunne ikke længere fortsætte mit liv i en offerrolle med selvdestruktive handlemønstre, med selvhad, bitterhed, tristhed og modløshed...

Livets rutchebane

Derfor har både mit liv og denne blog taget en 180 graders drejning efter bruddet.
Der skulle ske nogle drastiske ændringer, og en af de vigtigste var at jeg skulle have bygget mig et fundament.
Jeg skulle lære at elske mig selv.

Dette er en meget personlig blog hvor jeg deler mit aller inderste med dig – Nedture, opture, tanker og følelser … Det hele.

bloggen kan du læse om omsorgssvigt, barndomstraumer, mobning, venskaber, relationer, kærlighed, frygt, angst, sorg, depression, frustrationer, begrænsende og selvdestruktive mønstre og tanker. Du kan læse om hvordan jeg har fundet trøst og heling, om barnløshed, om singleliv, tro, overbevisninger, håb, glæde, livsmod og om at være ukuelig og gøre op med et negativt mindset, om karriere, om at være selvstændig, at opnå succes, udkæmpe kampe, søge svar, opdage spiritualitet, gennemgå personlig udvikling og ja, livet!

Alt dette med udgangspunkt i mit eget liv og mine egne personlige erfaringer.

Du kan klikke her og læse min blog på dansk
Du kan klikke her og læse min blog på engelsk

At lære, at rejse sig op igen

Jeg deler alt dette for at inspirere andre, der måtte stå midt i en livskrise, have ar på sjælen, lide under irrationelle tanke-, handle, og reaktionsmønstre, eller måske bare have brug for at, vide at man ikke er alene.

Forhåbentlig kan det give nogen derude mod og inspiration til at rejse sig op igen, motivation til at finde vejen ud af offerrollen og indsigten til at forstå, acceptere, give slip og tilgive.

Jeg deler det også i håb om, at jer der måtte gå og døje med selvdestruktive issues, ligesom jeg gjorde, indser at de må gøre noget ved dem, og jo før jo bedre.
Der er ingen grund til at vente til man er 42 lige som jeg har gjort.

Men når det så er sagt, så er det aldrig for sent, så fortvivl ikke! Uanset hvor gammel du er, vil du have kæmpemæssig glæde af at få bearbejdet de tunge ting du går med i rygsækken.

Ved at skrive denne blog, håber jeg at du, min kære læser, ikke bliver en af dem der venter med at gå i gang med dette arbejde, til du står på kanten af livet, eller midt i en dyb, dyb livskrise.
Tro mig, det er ikke anbefalelsesværdigt.
Det er langt mere effektivt at starte på arbejdet mens der stadig er overskud på den mentale konto, men faktum er, at vi desværre ofte ender helt ude i tovene før vi gør noget.

Men hellere gøre noget sent, end ikke at gøre noget.

Jeg mistede alt…Barn, kæreste, hjem og job.

Nu er jeg i gang med at samle mig selv op igen og jeg inviterer dig til at tage med på rejsen. ❤

Hanne Paludan Kristensen

Nomineret til blogprisen 2016
Efter kun et år på banen blev Hjerte Under Ombygning nomineret til "Bedste blog" i kategorien "Personlig udvikling" i Blogprisen 2016. Vi fik en smuk 2. plads Tak ❤