FOR THOSE SPECIAL MOMENTS IN YOUR LIFE

Kontakt_banner

Kort om hjernebølger

Beta niveau 12-38 Hz: Vågen, aktiv og bevidst tilstand.
Du producerer beta bølger nu hvor du læser dette, når du er opmærksom, når du løser problemer og tager beslutninger.
Beta niveauet kan svinge lige fra en ”hurtig tomgang” til højt alarmeret i en tilstand af ophidselse eller angst, ikke særligt godt for noget, da det bruger en masse energi.
Du er også i beta niveau når du spekulerer, har tankermylder eller overanalyserer.
Alfa niveau 8-12 Hz: Afslappet, hvile tilstand
Du producerer alfa bølger når du er helt afslappet, det kan være lige før du skal sove eller lige når du er vågnet om morgenen.
Det er på dette stadie at du falder i staver, dagdrømmer, mediterer og har et roligt tankeflow.
Kan du komme ind i denne tilstand når du er i hypnoseterapi, vil det formentlig have en god effekt på dig.

Theta niveau 3-8 Hz: Let drømmesøvnstilstand eller ekstremt afslappet tilstand
Denne tilstand er mest dominerende ved let søvn eller dyb meditation. Her er vores sanser ikke længere fokuseret på verden udenom, det er også dette stadie vi er i lige før vi falder helt i søvn (der hvor man ofte ”spjætter” lidt)
Drømme, fantasi og informationer som er ude over dem vi kender fra vores normale, vågne opmærksomhedstilstand har frit flow og det er også her i dette stadie at vi gemmer vores ”issues”, overbevisninger, frygt, gamle traumer osv.

Delta niveau 0,5-3 Hz: Dyb drømmeløs, og ubevidst, søvntilstand
Dette er tilstanden for dyb søvn. Den hvor du ikke drømmer. Det er på dette stadie at du bliver ”resat” og hvor du regenererer og heler. Derfor er denne tilstand absolut nødvendig og yderst vigtig.

Gamma niveau 38-42 Hz: Højeste frekvens
Nogle siger at det er i dette stadie at genier får deres geniale idéer, andre forskere mener at have påvist sammenhænge mellem gammabølger og buddhistiske munkes transcendentale bevidsthedstilstande, og mener at der skal være en komplet ro i sindet for at kunne indgå i dette stadie.
Gammabølgerne er stadig kilde til meget mystik og ingen ved præcis hvordan bølgerne genereres, men de er blandt andet målt hos mennesker som rummer universel kærlighed og altruisme (næstekærlighed) på et meget højt plan.

Theta stadiet er absolut optimalt for hypnose, så tag gerne af sted en dag hvor du er rigtigt træt så der er chance for at du ryger helt ind i denne tilstand hvor du faktisk nærmest falder i søvn under hypnosen.
Formår du at komme ind i denne tilstand, så er jeg næsten ikke i tvivl om at hypnosen vil have en gavnlig effekt på dig.
Det handler om at der skal ind og arbejdes på dit ubevidste sind.
Det ubevidste sind udgør faktisk hele 90% af sindet, det er det ubevidste der sørger for at du går, står, holder balancen, klør dig, blinker med øjnene osv. Uden at du skal tænke over det.
Så det er jo pragtfuldt, men det er også her at din ”programmering” ligger.
Alle de overbevisninger du har fået fra dine forældre og dem omkring dig da du var barn, al den frygt du har fået fra uheld, ulykker og truende situationer, den moral og de værdisæt du har fået fra dem der har opfostret dig. Alt det ligger her og kører fuldstændigt på autopilot, medmindre du selv har brudt mønsteret og fået det omprogrammeret.
Du kan altså med andre ord få hjælp til at få omprogrammeret nogle af de dårlige vaner, skidte overbevisninger, negative tanker og afhængigheder som du går og tumler med, hos en hypnotisør.
Det er en guidet meditation, og som oftest vil du få noget materiale med hjem som du skal bruge til selvhypnose. Det kan være ting du skal sige og gentage flere gange, lige inden du går i seng, og det kan være lydfiler du skal lytte til, og gerne falde i søvn til.