DET VI FORESTILLER OS, BLIVER VI

Foredag & Events

Her kan du finde en oversigt over kommende foredrag, events, workshops og kurser.
Jeg kan også bookes til foredrag, oplæg, workshops og seminarer i professionel og personlig udvikling.

Foredag

KROP & LYKKE

Foredrag og workshop om sammenhængen mellem psyke og krop

Som titlen måske ellers kunne indikere, så handler dette foredrag med workshop ikke kun om vægt.
Det handler i højere grad om hvordan vores mentale helbred hænger sammen med vores fysiske tilstand og dermed også vores vægt.

Hvis du har haft en depression vil du måske kunne nikke genkendende til at du enten tog rigtigt meget på eller tabte dig helt enormt.

Det kan godt være at vi er "verdens lykkeligste nation", men dybest set er rigtigt mange af os ikke særligt lykkelige.
Og mange går og tror at bestemte ændringer af ydre omstændigheder kan gøre os mere lykkelige. Jeg har selv været en af dem.
Men det er ikke ydre omstændigheder der er årsag til vores ulykke eller lykke.
Dén kan måske være lidt svær at acceptere og tage til sig hvis man står i en krise man føler er et resultat af hvad noget eller nogen har bragt dig i, men i dette foredrag med workshop vil jeg fortælle dig nøjagtigt hvad jeg mener og jeg vil hjælpe dig med at skabe en balance og harmoni i dit indre og fortælle dig præcis hvad det kan betyde for din livskvalitet psykisk såvel som fysisk.

Tid & Dato. 9. marts kl 19:00-21:00
Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 KBH S
Pris: 175,- DKK

Læs mere og få billetter på Billetto:
Billetter til Krop & Lykke 2 timers foredrag i København

 

Foredrag

KÆRLIGHED & LYKKE

Foredrag og workshop om hvordan vores personlighed (altså vores tanker, vaner, mønstre, handlinger & overbevisninger) kan påvirke vores kærlighedsliv og lykke negativt, og hvordan vi løser det og heler vores hjerte.
Kærlighed har næsten altid gjort mig ulykkelig...
Efter en kæmpe nedtur i marts 2015 har jeg søgt med lys of lygte efter redskaber til hvordan jeg kunne hjælpe mig selv ud af min krise, og hjælpe mig selv til at få mere success med kærligheden og blive bedre til at tiltrække den rigtige ind i mit liv.
Og jeg fandt nøglen. Nøglen til hvordan jeg kunne få et sundt og godt kærlighedsliv hvor knuste hjerter og knudemænd ikke er en del af set-uppet.
Nøglen til at ruste mig selv til at være klar til når kærligheden igen banker på, til at være den skønne, selvsikre kvinde enhver mand drømmer om, og til at være hende der ikke ødelægger alle de gode relationer hun kommer i nærheden af.
 
Hvad nøglen er, hvordan jeg har gjort og hvad det har haft af betydning for min livskvalitet vil jeg rigtigt gerne fortælle dig i dette foredrag og i workshoppen vil jeg give dig de redskaber jeg selv fandt.
Redskaber der helede mit hjerte og hjalp mig op af det sorte hul og ud i lyset, rustet med meget mere selvsikkerhed og mod i forhold til kærlighed, parforhold og dating.
 
Tid & Dato. 9. marts kl 19:00-21:00
Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 KBH S
Pris: 175,- DKK

 

Læs mere og få billetter på Billetto:
Billetter til Krop & Lykke 2 timers foredrag i København